Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

de verwijdering van de laserroest

De verwijderingsmachine van de laserroest met verschillende lasermacht en kabinet

Vraag een offerte aan
kwaliteit de verwijdering van de laserroest Service
Thuis - De diensten - de verwijdering van de laserroest

de verwijdering van de laserroest

 • De roestverwijdering van de rugzaklaser

  kwaliteit de verwijdering van de laserroest Service

  De roest rmeoval die machine van de rugzaklaser met Mopa-de bron van de vezellaser wordt uitgerust. Het is vrij om buiten en in lucht, als aan brug, buliding muren, toren enz. te werken. Gemakkelijk te dragen en verrichting, de vrij zich overal te bewegen u houdt van. Voor één of andere buitenkant het schoonmaken baan, is het niet gemakkelijk om een grote machine met de exploitant te dragen. Zo is de schoonmakende machine van de rugzaklaser de beste keus.

  Gratis offerte
 • De roestverwijdering van de robotlaser

  kwaliteit de verwijdering van de laserroest Service

  De machine van de de roestverwijdering van de robotlaser is ons nieuwste ontwerp voor automatisering het schoonmaken baan, zoals autombile productielijnen. Het is een volledig automatiserings schoonmakend systeem, dat met een een 6 asrobot en 1000W-bron van de vezellaser uitrustte. Schoonmaken is efficiënt en gekregen beter resultaat dan manueel schoonmakend. De vezel calbe lengte kan maximum 50 meters zijn. De laser derusting machine kan volgens klantenbehoeften worden aangepast. Uitgerust met waterkoelingssysteem, voeg een stofschakelaar toe om de werkruimte schoon te houden. Het laser schoonmakende hoofd kan moeilijke situatie zijn of ontworpen als hand - gehouden.

  Gratis offerte

Inleiding:

De de verwijderingsmachine van de laserroest is een nieuwe generatie van het industriële systeem van de oppervlaktereiniginglaser. Het keurt de geavanceerde laserbron, laser de optische scanners en het controlesysteem goed om aan de vereisten van het proces van de metaaloppervlaktereiniging te voldoen. Onze laser schoonmakende systemen strekken zich van 20 uit tot 1000 watts van uiterst nauwkeurige laser die roest, stof, oxyden, moeiteloos olie en andere verontreiniging van metaal, plastiek, keramiek, glas, steen of beton verwijdert. En aangezien deze het schoonmaken techniek de oppervlakte onder onaangeroerd en beschadigd geen verlaat.

Kenmerk:

1. Telefoonapp verrichting met bluetooth of handbediend controlemechanisme

2. Geschikt voor de verwijdering van verschillende materialen;

3. Vrij buiten te werken

4. Pollution-free;

5. Expansibility;

6. Geen schade aan de grondstof;.

7. Gemakkelijk te werken,
8. Tijdteller op APP interface

Bereik Application:

De laser van het metaalwerkstuk het derusting, het ontvetten, de verwijdering van de laserverf, laserverwijdering van zink en film, de verwijdering van de laserdeklaag, in ruimte, vorm, micro-elektronica, bouw, kernenergieinstallaties, automobiele productie, medische, militaire enz. wijd wordt gebruikt die.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.