Thuis

Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd.

China Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. certificaten
Hartelijk dank voor uw servive overzee in onze fabriek, na opleiding, kan onze arbeider de machines zeer goed in werking stellen.

—— Jack

De prijs is werkelijk redelijk met dergelijke goede kwaliteit. Wij zullen later kopen.

—— Toni

Nice om u op Kantonmarkt en hartelijk dank voor al uw technische ondersteuning en opleiding te ontmoeten, nu kunnen wij de machine zeer goed gebruiken.

—— Elmer

Zo gelukkig hier uw agent te zijn, zullen wij ons beste proberen om meer machines voor u te verkopen. Hoop kunnen wij een borsteligheidsverhouding vestigen op lange termijn!

—— Mohmmad

De 2 lasers wij van u mensen kochten zijn beter wij konden gehoopt hebben voor geweest. Hartelijk dank!

—— Teken Amstrong

Zeer snel het verschepen en goed pakket! De latere dienst is werkelijk goed!

—— Nauwe vallei

Speciale desgin is uitstekend, voldoet aan het hoge veiligheidsverzoek in de V.S., houden wij zo veel van het. Later, indien gekregen nieuwe ideeën, zullen wij u nieuwe machines laten ontwerpen

—— Eric

Werkelijk gelukkig uw partener voor zolang tijd te zijn.

—— Park

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd.
Co2-Laserfabriek De snijdersfabriek van de vezellaser De snijdersfabriek van de vezellaser De snijdersfabriek van de vezellaser De scherpe fabriek van de buislaser De snijdersfabriek van de vezellaser De Fabriek van de laserteller

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : QUESTT
Aantal werknemers : >100以上
Jaarlijkse omzet : 1,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

De TECHNOLOGIEco. van WUHAN QUESTT AZIË, Ltd is een belangrijke producent die van laser, en systemen voor vele verschillende toepassingen met distributie wereldwijd merken snijden graveren lassen, trekkend op een gecombineerde 80 jaar waarde van ervaring. Wij verstrekken ook allerlei laserapparaten van toepassing op ziekenhuisvereisten.

Wij kunnen douane gehele lasersystemen ontwerpen en vervaardigen evenals leverend vervangstukken. Wij hebben brede ervaring die lasermachines ontwikkelen die de beste en recentste technologie gebruiken aangezien het beschikbaar wordt. Onze doelstellingen moeten innovaties en de beste technologie verstrekken voor lasertoepassingen op nieuwe gebieden en de beste producten creëren aan aantrekkelijke prijzen evenals aanbiedend het hoogste mogelijke niveau van klantenservice elke stap van de manier.

 

China Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De Questtlaser heeft belelow certificaten, om ervoor te zorgen zijn alle producten in hoogte - kwaliteit.

 

China Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

De Questtlaser heeft talloze hoeveelheden materiaal door al Azië, Europa, de V.S., Zuid-Amerika en het Midden-Oosten enz. geleverd en geïnstalleerd, en wij zijn de bekwame partners van vele industriële bedrijven. Met klanten in meer dan 30 verschillende landen, zijn wij zeer ervaren in de uitvoer en voeren vereisten in, en bieden over de hele wereld zo snelle reactie & de uitstekende post-verkoopdienst aan.

 

China Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

De Questtlaser is in zodat vele Exhitions toegetreden en de overzee dienst in vele landen aangeboden.

China Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

Contactgegevens
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Andy Zuo

Tel.: +86 13294168619

Fax: 86-27-59908808

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)