Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Laser schoonmakende machine

Laser Schoonmakende Machine met verschillende van het lasermacht en werk lijsten

Vraag een offerte aan
kwaliteit Laser schoonmakende machine Service
Thuis - De diensten - Laser schoonmakende machine

Laser schoonmakende machine

 • De reinigingsmachine van de kofferlaser

  kwaliteit Laser schoonmakende machine Service

  De reinigingsmachine van de kofferlaser keurt een van de bron mopalaser Waaier van 50W aan 200W goed. Gemakkelijk voor beweging en draag om op vliegtuig te reizen. Het is luchtgekoeld, is de laserenergie veel sterker dan 100W, O.K. om zich voor openlucht het schoonmaken banen te dragen en te bewegen. Voor Agent, kunt u het aan reis op vliegtuig voor demostration in andere plaatsen ook nemen. Het laserhoofd heeft twee scannermotor, zodat heeft de vorm van de outputlaserstraal verschillende keus, zoals golven, cirkels, vierkanten enz. Het lasersysteem werd aangesloten aan Telefoon bluetooth of handbediend controlemechanisme, zeer geschikt voor parametermontages. Wij voegen ook tijdteller op App toe, als voor het huren, u de de laser werktijd en last tegen uren kunt zien. De laser derusting machine kan volgens klanten speciale eisen worden aangepast.

  Gratis offerte
 • 1000W maak Laser schoon

  kwaliteit Laser schoonmakende machine Service

  1000W de schone lasermachine keurt een de laserbron goed van 1000W CW.  Schoonmaken is snel maar moet aan dikke metaal en materialen werken dat geen gemakkelijke gebrand, als steen, baksteen, glas enz. zijn. Vergeleken met de Gepulseerde bron van de vezellaser, CW is de laser veel goedkopere prijs. Zo als u speciale en unieke laserbaan hebt, kan dit een goede keus zijn De vezel calbe lengte kan tot het tot 20 meters langer maken. De laser derusting machine kan volgens klantenvereisten worden aangepast. Wij hebben bankbovenkant, hand - gehouden typesvooruitzichten om verzegeld te kiezen van.  Laservermogensklasse van 500W aan 2000W.

  Gratis offerte

Inleiding:

Is het laser schoonmakende materiaal een nieuwe generatie van het industriële systeem van de oppervlaktereiniginglaser. Het keurt de geavanceerde laserbron, laser de optische scanners en het controlesysteem goed om aan de vereisten van het proces van de metaaloppervlaktereiniging te voldoen. Onze laser schoonmakende systemen strekken zich van 20 uit tot 1000 watts van uiterst nauwkeurige laser die roest, stof, oxyden, moeiteloos olie en andere verontreiniging van metaal, plastiek, keramiek, glas, steen of beton verwijdert. En aangezien deze het schoonmaken techniek de oppervlakte onder onaangeroerd en beschadigd geen verlaat.

Kenmerk:

1. Laser het schoonmaken heeft geen het malen, niet-contact, geen thermisch effect en geschikt voor diverse materialen, enz.

2. Het snelle, schone en nauwkeurige schoonmaken, verwijdering van oppervlaktedeklagen, deklagen, oxyde;

3. Geen schade aan substraat;

4. Hoge het schoonmaken precisie, sterke controlecapaciteit

5. Kan lange tijd worden gebruikt, lage bedrijfskosten;

6. Het apparaat kan automatische verrichting en eenvoudige verrichting realiseren;

7. Milieuvriendelijk, geen levering, geen verontreiniging

Bereik Application:

De laser van het metaalwerkstuk het derusting, het ontvetten, de verwijdering van de laserverf, laserverwijdering van zink en film, de verwijdering van de laserdeklaag, in ruimte, vorm, micro-elektronica, bouw, kernenergieinstallaties, automobiele productie, medische, militaire enz. wijd wordt gebruikt die.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.