Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

het lassenmachine van de vezellaser

Het lassenmachine van de vezellaser met verschillende lasermacht

Vraag een offerte aan
kwaliteit het lassenmachine van de vezellaser Service
Thuis - De diensten - het lassenmachine van de vezellaser

het lassenmachine van de vezellaser

  • Fiberlaser lasser

    kwaliteit het lassenmachine van de vezellaser Service

    Vezellaserlasmachine gebruikt een continue vezellaserbron, met een lange levensduur tot 100.000 uur.De laserkop heeft een watergekoeld ontwerp, hij wordt niet oververhit tijdens het lassen, kleine diameter, gemakkelijk in de hand te houden.Het laserlasproces is thermische geleiding, d.w.z. de laserstraling verwarmt het oppervlak van het werkstuk en de oppervlaktewarmte diffundeert naar binnen door thermische geleiding en smelt het werkstuk door de breedte, energie, piekvermogen en herhalende frequentie van laserpuls te regelen om een ​​specifieke gesmolten pool te vormen.Vanwege zijn unieke voordeel wordt het veel gebruikt in het proces van gouden en zilveren sieraden en het lassen van mini- en kleine onderdelen.

    Gratis offerte

Eigenschappen

1. Brede lassenwaaier: Het handbediende lassenhoofd is uitgerust met 5m10M originele optische vezel, die de beperking van werkbankruimte overwint, en kan in openlucht worden gelast en lassen over lange afstand

2. Geschikt en flexibel te gebruiken: Het rustte met beweegbare katrollen uit, wat comfortabel om is te houden, en kan de post op elk ogenblik aanpassen. Het is vrij en flexibel, en is geschikt voor diverse werkomgevingsscenario's.

3. Veelvoudige lassenmethodes: Het lassen bij om het even welke hoek kan worden gerealiseerd: het overlappingslassen, het uiteindelassen, het verticale lassen, het vlakke filetlassen, het interne filetlassen, het externe filetlassen, enz., en kunnen diverse complexe gelaste het werkstukken en grote het werkstukken met onregelmatige vormen lassen.
4. Goed lasseneffect: het laserlassen heeft een hogere energiedichtheid en kan betere lassenresultaten bereiken. Het lassengebied heeft weinig hitteinvloed, is niet gemakkelijk te misvormen, zwarte, en heeft sporen op de rug. De lassendiepte is groot, volstaat smelten, en het is vast en betrouwbaar.
5. De lassennaad te hoeven niet worden opgepoetst: Na lassen, maak en geen mooie vissenschalen glad, en geen littekens, en minder opvolgende oppoetsend procedures.

6. Het lassen zonder verbruiksgoederen: De handbediende machine van het laserlassen kan gemakkelijk het lassen voltooien, die de materiële kosten in productie en verwerking drukken.

7. Met veelvoudig veiligheidsalarm, is het licht automatisch gesloten nadat het werkstuk wordt verwijderd, en de veiligheid is hoog.

Toepassing
Vooral ontworpen voor metaallassen.
Wijd gebruikt in luchtvaart, ruimtevaart, sportieve goederen, medische apparatuur, aluminiumgebit, instrumentatie, het machinaal bewerken, de automobiel en andere industrieën

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.