Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Metalen lasersnijmachine

lasersnijmachines met verschillende lasermacht en worktable

Vraag een offerte aan
kwaliteit Metalen lasersnijmachine Service
Thuis - De diensten - Metalen lasersnijmachine

Metalen lasersnijmachine

  • de snijder van de vezellaser

    kwaliteit Metalen lasersnijmachine Service

    De de lasersnijmachine van het vezelmetaal heeft hoogte - de kwaliteitsstraal, hoge betrouwbaarheid, goede optische wijze, hoge hoogste macht, vlotte insnijding, goede perpendicularity, het is een speciale snijmachine, die voor roestvrij staal, koolstofstaal, Koper, Aluminium, Mo geschikt is te snijden en te slaan, de knipselsnelheid en de insnijding is zowel op hoog niveau, CYPCUT kan het programma om het even welke grafiek en tekst verwerken, die goede verwerkingskwaliteit, hoog rendement, goede precisie, gemakkelijke verrichting, geschikt onderhoud stabiel lopen.

    Gratis offerte

Voordelen

1.Air-gekoeld kan machtsconsumptie zeer bewaren tijdens het werk, sparen bedrijfskosten, en maximumproductieefficiency bereiken.

2. De vezellaser keurt het modulaire en overtollige ontwerp van de halfgeleider goed. Er is geen optische lens in de resonerende holte. Het vereist geen starttijd. Het heeft de voordelen van geen aanpassings, onderhoud-vrije, en hoge stabiliteit. Het drukt de kosten van toebehoren en onderhoudstijd. Dit is onovertroffen door traditionele lasers.

3. De outputgolflengte van de vezellaser is 1,064 micron, dat 1/10 van de Co2-golflengte is. De kwaliteit van de outputstraal is goed en de machtsdichtheid is hoog, wat aan de absorptie van metaalmaterialen zeer voordelig is. Het heeft uitstekende knipsel en lassencapaciteit, zodat de verwerkingskosten lager zijn.

4. Hoog rendement voor foto-elektrische omzetting: Ben met Co2-lasersnijmachine vergelijkbaar, heeft de snijmachine van de vezellaser drie keer foto-elektrische omzettingsefficiency.

5. Lage kosten: Sparen energie en bescherm milieu. De foto-elektrische conversieverhouding is tot 25-30%. De lage stroomconsumptie, het is slechts ongeveer 20%-30% van traditionele Co2-lasersnijmachine.

6. Laag onderhoud: De transmissie van de vezellijn, geen behoefte wijst op lens, sparen onderhoudskosten;

7. Gemakkelijke verrichtingen: De transmissie van de vezellijn, geen aanpassing van optische weg;

8. Super flexibele optische gevolgen: Compact ontwerp, compact en gemakkelijk aan flexibele productievereisten.

Toepassingen
Het bed van de lasersnijder wordt gebruikt in de verwerking van het bladmetaal, luchtvaart, ruimte, elektronika, elektrische apparaten, metrodelen, auto's, korrelmachines, textielmachines, techniekmachines, precisiedelen, schepen, metallurgisch materiaal, liften, huishoudapparaten, ambachtgiften, hulpmiddelverwerking, decoratie, reclame, metaalverwerking, keukenverwerking, en andere productie en verwerkende industrie.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.