Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

de snijmachine van de precisielaser

De snijmachine van de precisielaser met verschillende van het lasermacht en werk lijst

Vraag een offerte aan
kwaliteit de snijmachine van de precisielaser Service
Thuis - De diensten - de snijmachine van de precisielaser

de snijmachine van de precisielaser

  • De Snijder van de precisielaser

    kwaliteit de snijmachine van de precisielaser Service

    Het systeem van de de snijderscontrole van de precisielaser is CNC. De lasersnijder heeft met een verzegelde werkende lijst uitgerust om de arbeiders te beschermen wanneer de machine in werking stel. De machine van de lasersnijder kan Europen-veiligheidsnorm bereiken. Beste keus voor de hoge klanten van het veiligheidsverzoek. De lasersnijder wordt wijd gebruikt in hardware, nauwkeurige machines, automobiele componenten, glazenklokken en horloges, nauwkeurig knipsel, medische apparatuur, instrument en andere metaal verwante industrie.

    Gratis offerte

Toepassing:

Het wordt gebruikt widly bij de productie van reclametekens, de structuren van het bladmetaal, productie van hoog en laag voltage het elektrokabinet, textielmachinesdelen, auto, machines, metaaltechnieken, zaag, elektrodelen, glazen, de lente, PCB, electical ketel, medische micro-elektronica, hardware, hulpmiddelen, enz. kithen.

Geschikt materiaal: roestvrij staal, koolstofstaal, legeringsstaal, de lentestaal, kopergravure, aluminiumplaat, goud, zilver, titanium, enz.-metaalplaten en pijpen.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.