Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Vezellaser die Machine merken

Vezellaser die machine met verschillende van het lasermacht en werk lijsten merken

Vraag een offerte aan
kwaliteit Vezellaser die Machine merken Service
Thuis - De diensten - Vezellaser die Machine merken

Vezellaser die Machine merken

 • Co2-Laserteller

  kwaliteit Vezellaser die Machine merken Service

  Co2-het laserapparaat is het apparaat van de gaslaser, kan het 10.6um-golflengte veroorzaken die tot medio infrarode band behoort. Co2-het laserapparaat heeft grote macht en hogere elektronisch-optische conversieverhouding. Momenteel, heeft dit soort laserapparaat de grootste macht. Co2-de laser die machine merken keurt Amerika goed vooruitging rf-de buis van de metaallaser en het aftastensysteem van de hoge snelheidslaser. Het gebruiken van de modules van de softwarecontrole, lage machtsconsumptie, merken het met lange levensuur, stabiele en perfecte het merken kwaliteitssteun. Onderhoud-vrij.

  Gratis offerte
 • De Teller van de vezellaser

  kwaliteit Vezellaser die Machine merken Service

  De vezellaser die machine merken wordt ontwikkeld en door ons met de technologie van de wereld nieuwste laser geproduceerd. Het behoort tot het derde generatiesysteem van lasertechnologie. Goedkeurend de output van de vezellaser de laser die, dan ultra de galvanometersysteem met behulp van van het hoge snelheidsaftasten aan het merken. Het kritieke lange het leven stabiele apparaat van het componentengebruik. Het heeft veel voordelen: nieuwe verschijning, unieke structuur, geschikte verrichting, hoge modulerende frequentie, snelle het merken snelheid, hoge precisie, stabiele prestaties. Het kan wijd gebruikt in divers metaal en niet-metalen oppervlakte aan output het permanente teken.

  Gratis offerte

De laser die machine merken kan aan allerlei metaalmaterialen werken en sommige niet-metalen materialen, industrieel plastiek, galvaniseert, metaal-met een laag bedekt

materialen, rubbers, keramiek, mobiele knoop, plastic transparante knoop. Elektronische delen, IC, hulpmiddelen, communicatie producten.

Badende producten, hulpmiddeltoebehoren, glazen en horloges, juwelen, knoopdecoratie voor dozen en zakken, kooktoestellen, roestvrij staalproducten etc.

Hangt van verschillende materialen af, zullen wij de geschikte laserbron en de macht voorstellen.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.