Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com
De Laser van de de Bekledingsmachine van de Waterkoelingsyag Laser het Doven met roteert Lijst

De Laser van de de Bekledingsmachine van de Waterkoelingsyag Laser het Doven met roteert Lijst

 • Hoog licht

  Het Materiaal van de laserbekleding

  ,

  lasautomaat

 • Laser
  YAG-laser
 • laservermogen
  4 kW
 • Toepassing
  Laserbekleding
 • het koelen
  waterkoelingssysteem
 • Automatisering
  met Robot
 • tafel
  Roteer
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  Questt
 • Certificering
  ISO
 • Modelnummer
  Qa-Y4000H
 • Min. bestelaantal
  1 set
 • Prijs
  Negotiable
 • Verpakking Details
  Houten kisten
 • Levertijd
  30-55 dagen
 • Betalingscondities
  T / T, Western Union, L / C
 • Levering vermogen
  510 reeksen elk jaar

De Laser van de de Bekledingsmachine van de Waterkoelingsyag Laser het Doven met roteert Lijst

van de de Laserbekleding van 4000W YAG de Machinesysteem met het robotachtige wapenlaser doven voor vorm
 
Beschrijving
 
Het punt van de poedersamenvoeging in de laserstraalnadruk op de Strategie van 1mm. Zie Figuur 4. Polymere poederdiameter kleiner dan de diameter van de geconcentreerde vlek. Na het poeder in de luchtabsorptie van de vloeibaarmaking van de laserstraalenergie, onderaan aan de het werkoppervlakte, maakte na het verlaten van de straal hard vormend de bekleding.
 
De halfgeleiderlasers die ingevoerd Duits LASERLINE-bedrijf LDF4000-60 gebruiken typen laser.laserline laser door de optische module, van halfgeleidermodules, van machtsmodules, van de waterkoelingsmodule en van de controle componenten. Het externe werk door een optische vezel verbond met het optische hoofd. De typische efficiency is ≥35%.
 
LASERLINE is de laser vezel-gekoppelde leider van de halfgeleiderlaser, zijn producten gekend voor stabiel en betrouwbaar.
De laserstraalwijze is geschikt voor oppervlakte verhardend proces van multi-mode laser. De afdelingsweg beamswitch twee van de tijdband, met twee van de de diametervezel van de 600 micronkern de verbindings 3D druk en van de laserbekleding kaal hoofd.
 
Typische toepassingen
 
automobielvorm, mijnmachines, steenkoolmachines, petrochemische machines, generatorreeksen, walserijmachines en andere grote mechanische gedeelten.
 
Specificaties
 

PuntParameter
LaserDiode
Outputvermogensklasse2-6kW
Machtsstabiliteit±2%
Elektro-optische conversieverhouding≥40%
Lasergolflengte980nm±10nm
GolflengteoutputCW
Inputvoltage380V-de vijf-draad @50Hz van 3phase

 
 
Hgsf-2A de het poedervoeder van typeverrekijkers is door de kwantitatieve poeder het voeden transporten van het dienbladdraaggas de voeder van het poederpoeder. Poeder het Voeden hoogteherhaalbaarheid van ± 2%, geschikt om een verscheidenheid van deeltjesgrootte te leveren om het binnenlandse generische poeder van de bekledingslegering te ontmoeten. Van de het dienbladsnelheid van het poedervoer is de plaatsende waaier 0-100g, het tarief van het poedervoer onophoudelijk regelbaar.
 
De laserstraalwijze is geschikt voor oppervlakte verhardend proces van multi-mode laser. De afdelingsweg beamswitch twee van de tijdband, met twee van de de diametervezel van de 600 micronkern de verbindings 3D druk en van de laserbekleding kaal hoofd.
 

VezelinterfaceLLK 
Collimatorafstand100mm
Nadrukafstand300mm
Golflengte940-1080NM
Maximum tarief97%
Gas (bewijs) gordijnJa 
Poeder het voeden pijpOVERHAAL 8IWS
Poeder het verzenden van typeConcentrische ringvormig 
Poeder die Motivatie verzendenHet gas draagt 
KoelsysteemWaterkoeling 
Deeltjesgrootte20-90Um
Poeder die snelheid verzenden2-50g/min
Poeder sendin1-2.5mm
Het werkafstand1325mm 

 
 
De machinespecificaties en kenmerken van de poedervoeder
Het keurt de ingevoerde het poedervoeder van GTV PF2/2 van Europa goed, dat met een universeel wiel wordt uitgerust, en is uitgerust met twee onafhankelijke poeder het voeden tanks met het bewegen van functie op de hoogste plaat. Nadat de poeder het voeden tank wordt geladen, kan het door een bajonet, met inbegrip van een poederautomaat worden bevestigd. Tegelijkertijd, is het materiaal uitgerust met een klep van de overdrukbescherming met een drukgrens van meer dan 4 BAR. De aandrijvingselementen van het poedervoer kunnen worden bevestigd aan de hoogste plaat. Volgens de verschillende dichtheid van het poeder, kan het poeder het voeden bedrag van de poedervoeder van 1 tot 300 g/min zijn, kan het overblijvende bedrag van het poeder zijn minder dan 1%, is de deeltjesgrootte van de poeder het voeden waaier van 5 tot 200 micrometers, en de capaciteit van de poedertank is: 2 x 1.5L, getoond en geplaatst op het de kleurentouche screen van Siemens.
Met poederautomaat, wordt de poedertank gecontroleerd door een afzonderlijke motor om de omwentelingssnelheid van de poederpan te controleren, en de poedertank heeft onafhankelijk mengapparaatcontrole en de datatransportbesturingapparaat van het poedergas. Het poederdraaggas kan uit een meerderheid van procesgassen worden geselecteerd, en het poederdienblad wordt gebruikt om het poeder op de poedertank te vervoeren. Wanneer het poeder op de poedertank wordt overgebracht naar het andere eind, wordt het poederdraaggas gebruikt om het poeder naar het bekledingshoofd te verzenden door gasdruk. Binnen de wilde holte van de wegseparator.
 
Steekproef
 
De Laser van de de Bekledingsmachine van de Waterkoelingsyag Laser het Doven met roteert Lijst 0
 
Machinevooruitzichten
De Laser van de de Bekledingsmachine van de Waterkoelingsyag Laser het Doven met roteert Lijst 1
FAQ
 
1 Q: Wat is de garantie van de machine van de laserbekleding?
A: De garantie is 2 jaar, maar wij bieden de gehele dienst van de het levensnaverkoop aan.
 
2 Q: Wat is uw betalingstermijn?
A: T/T, L/C, Westen-Unie, enz.
 
3 Q: Wat is uw naverkoopdienst?
A: De ingenieurs kunnen de overzee diensten aanbieden en wij kunnen de online dienst ook aanbieden, gebruikend online het babbelen hulpmiddelen zoals Whatsapp om met klanten direct voor alle vragen te spreken.
 
4 Q: Hoe is de kwaliteit van de machine?
A: Hoge technoloy van Duitsland met goede kwaliteit.
 
5 Q: Hoe is de verrichting van de machine?
A: Wij bieden verrichtingshandboek aan en de video's, tonen u hoe te om de machine in werking te stellen.
Wij kunnen ingenieurs naar uw fabriek ook sturen om op te leiden. Of u kunt arbeider naar aanwinst opleiding in onze fabriek direct sturen.