Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Laser In orde makende Machine

Laser In orde makende Machine

Vraag een offerte aan
kwaliteit Laser In orde makende Machine Service
Thuis - De diensten - Laser In orde makende Machine

Laser In orde makende Machine

  • Laser In orde makende Machine

    kwaliteit Laser In orde makende Machine Service

    De laser in orde makende machine wordt speciaal ontwikkeld en voor de dikke filmkring en de dunne industrie van de filmkring geproduceerd. Bron die (weerstandsaanpassing) in orde maken en de actieve (de aanpassing van de kringsfunctie) in orde maken wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het high-precision in orde maken van thin-film, thick-film, hybride geïntegreerde schakelingen en diverse elektronische modules De laser in orde makende die machine door ons bedrijf wordt geproduceerd wordt onafhankelijk ontwikkeld van het de controlesysteem van de kernmeting, softwaresysteem, enz., en heeft alle onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, die klanten van uitvoerige laserweerstand het in orde maken toepassingsoplossingen kunnen voorzien.

    Gratis offerte

Inleiding

De laser in orde makende machine wordt speciaal ontwikkeld en voor de dikke filmkring en de dunne industrie van de filmkring geproduceerd. Bron die (weerstandsaanpassing) in orde maken en de actieve (de aanpassing van de kringsfunctie) in orde maken wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het high-precision in orde maken van thin-film, thick-film, hybride geïntegreerde schakelingen en diverse elektronische modules

 

De laser in orde makende die machine door ons bedrijf wordt geproduceerd wordt onafhankelijk ontwikkeld van het de controlesysteem van de kernmeting, softwaresysteem, enz., en heeft alle onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, die klanten van uitvoerige laserweerstand het in orde maken toepassingsoplossingen kunnen voorzien.

De oplossing van de lasersnoeischaar

 

Wanneer de dikke filmweerstand in de elektronische module wordt gebruikt, kan de functiewijziging van de elektronische module worden gerealiseerd door de weerstandsverandering aan te passen zodat het outputsignaal van de elektronische module ook verandert.

Laserweerstand het in orde maken verandert het geleidende gebied in dwarsdoorsnede en de geleidende lengte van het weerstandslichaam, en kan het weerstandslichaam onder de waarde van de doelweerstand aan de vereiste nauwkeurigheidswaaier in orde maken.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.