Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

De Ontdoende van Machine van de laserdraad

De Ontdoende van Machines van de laserdraad met verschillende modellen

Vraag een offerte aan
kwaliteit De Ontdoende van Machine van de laserdraad Service
Thuis - De diensten - De Ontdoende van Machine van de laserdraad

De Ontdoende van Machine van de laserdraad

  • draad ontdoende van machine

    kwaliteit De Ontdoende van Machine van de laserdraad Service

    Dientengevolge dat het mechanische zou ontdoen van een uitdrijving en een scherpe kracht aan draadkern toe te schrijven aan kaakcontact, en dergelijke schade aan de draadkern kunnen veroorzaken. Als de kaak metaal geen draad raakt, kan de isolatielaag niet proper worden gesneden. Betreffende multi-layer samengesteld uit rayon gebreide leer geïsoleerde draad, het mechanische is ontdoen van moeilijker om aan de vereisten te voldoen. Betreffende multi-layer samengesteld uit rayon gebreide leer geïsoleerde draad, het mechanische is ontdoen van moeilijker om aan de vereisten te voldoen.

    Gratis offerte

Voordelen

1. De goedgekeurde Duitse hoogste diode van de klassenlaser als laserbron die outputmacht, energie en precisie te verzekeren voor het micro- coaxiale draden ontdoen vereist van wordt (geen nodig inblikken)
2. Zijn goedgekeurde ingevoerde servomotor en hoge precisiebalschroef, en de lading accur-
acy bereik 0.01mm, het kan van positie nauwkeurig de plaats bepalen van het Verdraaien van en het Plooien van Hoge prestatiesplc controlemechanisme met volledige functie, eenvoudige en geschikte verrichting
3. Het kan geassembleerd met ons vier hoofdafbijtmiddel van de hoge precisielaser en de speciale technologie van de uitrustingsverwerking, zal het het traditionele het nat maken proces en direct het plooien van de uitrusting elimineren en zal heel wat tijd sparen
4. Zijn geschikter voor precisielijn;

5.It heeft rationele structuur, humanistisch ontwerp, stabiele outputmacht, hoge snelheid, hoge precisie, goede kwaliteit en met lange levensuur-tijd.

 

Toepassingen

 

De fijne draden die, capaciteit om de lijnen, opgevenlijnen, kabels te verwerken gelijktijdig, enige draad, verdraaiden paren, multilayer lijnen enz. weg van ontdoen.

 

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.