Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

de buigende machine van de kanaalbrief

De Buigende Machine van de kanaalbrief met verschillende modellen

Vraag een offerte aan
kwaliteit de buigende machine van de kanaalbrief Service
Thuis - De diensten - de buigende machine van de kanaalbrief

de buigende machine van de kanaalbrief

  • CNC Buigende Machine

    kwaliteit de buigende machine van de kanaalbrief Service

    CNC de buigende machine om kanaalbrief te maken is een multifunctionele buigende machine voor alle profielen van het metaalblad, rust de machine met dubbel buigend hoofd en dubbel inkervend mes voor twee verschillende materialen uit, is men slechts voor aluminium, is men voor staal en ijzer.

    Gratis offerte

Beschrijving

 

CNC de buigende machine voor zowel aluminium als staal, die samen met laserknipsel en lassenmachines werken om Kanaalbrief te maken ondertekent raad met firmanaam en embleem op zijwanden.

Het is gebaseerd op precisie van de structuur van transmissiemachines en intrekbare alternatieve buigmachine, die pre-voedt het nivelleren, afwisselend vastklemmen het voeden van en zijdestaaf met behulp van dubbele geopende die de groefmanier van de schroefduim planer, door Quess Bending CNC ontwikkeld systeem wordt gecontroleerd die, met de diverse soorten precisieknipsel samenvallen van panelen, vooral pasvorm voor brieven met kleine hoek en radiant, en de optocht van complexe grafiek, die de beste machine voor de vervaardiging van LEIDENE kanaalbrieven, roestvrij staalbrieven, Doordringende brieven, Epoxybrieven is.

Het is een zeer populaire buninesskans met explosure van de adverterende industrie, zodat is dit zeer een goede kans om deze kans te grijpen en uw zaken beter en beter te maken.

 

Toepassingen

Materialen: Aluminium, roestvrij staal, gegalvaniseerd ijzer, sheetect. Zie onder foto

Industrie: de adverterende industrie, zoals emblemen, tekens, andere reclameproductie.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.