Welkom Braziliaanse klanten om de fabriek te bezoeken

September 22, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Welkom Braziliaanse klanten om de fabriek te bezoeken

Op 20 september bezochten onze Braziliaanse klanten onze fabriek en zagen onze productielijn voor zonnecellen. Ze zijn onder de indruk van de efficiëntie en geavanceerde technologie van onze fabriek.Ons technisch team communiceert met klanten om specifieke behoeften te bevestigen en biedt de beste oplossingen en technische begeleidingDe klanten zijn zeer tevreden met hun bezoek en willen met ons samenwerken om de Zuid-Amerikaanse markt te ontwikkelen.

laatste bedrijfsnieuws over Welkom Braziliaanse klanten om de fabriek te bezoeken  0

 

De vraag naar hernieuwbare energiebronnen neemt ook toe.Het is een grote kans voor de zonne-industrie om te groeien..

Overheden over de hele wereld moedigen ook het gebruik van zonne-energie aan door middel van verschillende prikkels en kortingen, waardoor de kansen op zonne-energieproductie verder worden verhoogd.Als mensen zich meer bewust worden van het milieu en hun CO2-voetafdruk willen verminderen, zal de vraag naar zonne-energie naar verwachting blijven groeien.

De toekomst van de zonne-energieproductie ziet er veelbelovend uit.de zonne-energie-industrie zal een steeds belangrijkere rol spelen in de wereldwijde energiemixWe kunnen een schonere, groenere en duurzamere toekomst verwachten met een groter gebruik van zonne-energie.

laatste bedrijfsnieuws over Welkom Braziliaanse klanten om de fabriek te bezoeken  1

laatste bedrijfsnieuws over Welkom Braziliaanse klanten om de fabriek te bezoeken  2