Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Gelukkig de medio-Herfstfestival!

Gelukkig de medio-Herfstfestival!

September 18, 2021

De Vakantie van het de medio-Herfstfestival is van negentiende-21th, Sep. Wij zullen de vakantie met onze familie vieren.

Als om het even welke behoeften, u ons e-mail of online bericht kunnen nog verzenden. Wij zullen proberen ZO VLUG MOGELIJK te antwoorden.

 

Het de medio-herfstfestival is één van de belangrijkste festivallen voor Chinese mensen. Op dat ogenblik, zullen de mensen naar huis terugkomen en zullen tijd met hun families doorbrengen. De betekenis van dit festival moet mensen verstrekken een kans om bijeenkomst te krijgen. De Chinese mensen betalen bijzondere aandacht aan de familiebijeenkomst. Het is een goede traditie, die voor duizenden jaren wordt geërft. Mooncake is het klassieke voedsel, dat dit festival kan vertegenwoordigen. Het opwindendste ogenblik voor me moet de maan waarderen bij het balkon en met mijn families babbelen. Wij eten zo gelukkig één of andere snacks en bespreking. Het de medio-herfstfestival maakt deel uit van Chinese cultuur en zou voor altijd moeten worden gereserveerd.

laatste bedrijfsnieuws over Gelukkig de medio-Herfstfestival!