Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Wuhan Questt ASIA Technology Co., Ltd. 86--13294168619 info@questtlaser.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - De gelukkige Nationale Dag van China!

De gelukkige Nationale Dag van China!

September 30, 2021

De Nationale Dag van China

De Nationale Dag van China is van eerste-zevende, Okt. Wij zullen de vakantie vieren.

Als om het even welke behoeften, u ons e-mail of online bericht kunnen nog verzenden. Wij zullen proberen ZO VLUG MOGELIJK te antwoorden.

 

1 oktober is de Nationale Dag van China, die wordt gevierd om de stichting van de Volksrepubliek China op 1 Oktober 1949 te herdenken. Het is een officiële feestdag in China.China de Nationale Nationale feestdag van Dagholidaychina vanaf 1 Oktober aan 7 Oktober is. De Chinese mensen zullen weg van 7 dagen van het werk hebben. De bedrijven, de overheidsinstellingen, en de scholen zullen voor de vakantie worden gesloten.

Deze periode wordt ook geroepen „gouden week“ omdat het de grootste week voor het reizen in China is.

Hoe de Nationale Dag van China wordt gevierd?

Het Tian'anmenvierkant zal met bloemen worden verfraaid om Nationale Dag te vieren. De Nationale vlag-Opheffende ceremonie zal bij Tiananmen-Vierkant worden gehouden. De lantaarns en de vlaggen zullen in straten in steden hangen.

Vele mensen reizen rond de landen of in het buitenland. Van de de Dagvakantie van China Nationale Gouden de Weekreis

Is de Nationale de Dagvakantie van China de bezigste reisperiode in China. De Chinese mensen houden van rond hun eigen landen te reizen. De toeristische attracties zijn ook overvol. De hotels worden volledig geboekt.

De meest overvole aantrekkelijkheden zijn gewoonlijk deze het beroemdst zoals de Grote Muur van China, de Verboden Stad, het Terracottaleger, en het het Westenmeer, enz. Als u om rond China tijdens deze periode van plan bent te reizen, moet u uw reizen vooraf schikken en verwachten om de reusachtige menigten in aantrekkelijkheden te zien.

laatste bedrijfsnieuws over De gelukkige Nationale Dag van China!